Muat Turun 1,000 Hartanah Lelong Ini Sekarang:

PENTING!! Sila buat pengesahan email anda, periksa peti inbox email anda, jika tiada periksa peti spam.

Monday, January 30, 2012

Video TV3 Berita Tentang "Hartanah Lelong Pelaburan Popular"


Hartanah Lelong Antara Medium Pelaburan Popular
(20/06/2011)

Hartanah lelong antara medium pelaburan popular.
Ini kerana harga rumah lelong 30 hingga 40 peratus lebih rendah berbanding harga pasaran.
Dengan teknik betul, pembeli mampu menjana keuntungan lumayan.
Namun, sekiranya tersilap langkah, kerugian besar terpaksa ditanggung.
Segmen hartanah bersama Fazliana Ibrahim mengupas selok-belok pembelian hartanah lelong.
Hartanah lelong antara pilihan untuk mencari rumah yang murah. Dengan cara yang betul, pembeli mampu mengaut keuntungan besar.

CHANG KIM LOONG /SETIAUSAHA AGUNG PERSATUAN KEBANGSAAN PEMBELI RUMAH
You got to do your own research and checks at the land office available department when talk about auction properties, the tips should be don't bid for the sake of bidding. Dont bid for the sake that you will carried away because of emotion.

Kebiasaannya, lelongan dilakukan di mahkamah atau pejabat pelelong. Antara tips, selalu hadir ke majlis lelongan dan melawat rumah berkenaan dahulu. Jangan membuat tawaran bedasarkan emosi.

FIRDAUS MUSA / PENGARAH URUSAN, FIRDAUS & ASSOCIATES PROPERTY PROFESSIONAL SDN BHD
Sebelum you pegi membida you kene tanya property tu kat mana, pergi site inspections kena tengok rumah tu daripada luar sama ada rumah tu dijaga atau kawasan elok ke. Check dengan penilai bertauliah.

Apapun pembelian rumah lelong tetap ada risikonya.
Antaranya, kos pembaikan rumah yang tinggi dan risiko bil tertunggak.

FAZLIANA IBRAHIM/fazliana@tv3.com.my
Bukan semudah yang disangka! Walaupun hartanah lelong dilihat jauh lebih murah dan menguntungkan, akan tetapi ia juga mempunyai risiko tersendiri. Silap langkah, anda mungkin terpaksa menanggung kerugian. Buat kajian teliti, ia bagi mengelakkan anda membeli hartanah yang tidak sepatutnya.

Berminat Untuk Beli Rumah Lelong Hubungi :
Muhd Firdaus_010-344 3058

0 comments:

Post a Comment

Dapatkan Update Terkini :

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

P/S: sila semak email anda (inbox/bulk/spam) untuk mengaktifkan perkhidmatan ini. Terima Kasih.
note: You will receive a verification message once you submit this form. FeedBurner will activates your subscription to "Rumah Murah" once you respond to this verification message. Thank You.
Commercial Real Estate Cash Flow Funding System
How To Buy Commercial Real Estate With No Cash Or Credit. Learn The Secrets Insiders Never Share. Create A Cash Flow Of $25,000+ Within 90

PERHATIAN :

Anda tidak dibenarkan mengeluar-ulang mana-mana bahagian artikel, ilustrasi dan isi kandungan blog ini dalam apa juga bentuk dan dengan apa juga cara sama ada secara elektronik, fotokopi, mekanik, rakaman atau lain-lain media sebelum mendapat izin daripada saya terlebih dahulu.

Namun bergitu, anda dibenarkan untuk berkongsi apa sahaja artikel, ilustrasi dan isi kandungan blog ini dengan SYARAT meletakkan sumber link seperti contoh dibawah :
Sumber dari
: www.mdauction2u.com

Saya juga ingin mengingatkan, segala strategi yang digariskan dalam blog ini mungkin tidak sesuai bagi sesetengah individu dan tiada jaminan untuk memberikan sesuatu keputusan. Saya secara khusus tidak bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerugian atas risiko, peribadi mahupun sebaliknya, yang berlaku akibat secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi daripada apa juga kandungan daripada blog ini.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More