Muat Turun 1,000 Hartanah Lelong Ini Sekarang:

PENTING!! Sila buat pengesahan email anda, periksa peti inbox email anda, jika tiada periksa peti spam.

Sunday, August 19, 2012

Assalamualaikum......

Salam Sejahtera dan salam ceria untuk anda semua. 
Semoga anda berada dalam keadaan sihat hendaknya.

Bulan yang mulia terasa cepat sungguh berlalu.... bulan Ramadhan yang dijadikan oleh Allah sebagai bulan yang lebih baik dari 1000 bulan sudah sampai ke penghujung.... Alhamdulillah.... Kini Hari kememenangan yang dinanti-nantikan oleh umat islam dah menjelang tiba. Hari yang akan mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan dan hari menyatukan yang jauh dan merapatkan lagi persaudaraan sesama umat manusia.

Saya doakan semoga anda menjalani hari yang berbahagia ini dengan penuh kesyukuran dan mendapat keredaan dari Allah atas setiap ibadah yang telah dilakukan di bulan ramadhan yang lepas.....Amin.... 

Dikesempatan ini saya ingin Mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin kepada semua yang telah melawat blog ini..... 

"Jika hati sejernih air, jangan biarkan ia keruh.., Jika hati seputih awan, jangan biar ia mendung.., jika hati seindah bulan, hiasi ia dengan Iman dan takwa, Jika hati tersentuh oleh salah dan silapku. Mohon diberi kemaafan. Salam Aidilfitri”

Sekian.

Terima kasih.

0 comments:

Post a Comment

Dapatkan Update Terkini :

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

P/S: sila semak email anda (inbox/bulk/spam) untuk mengaktifkan perkhidmatan ini. Terima Kasih.
note: You will receive a verification message once you submit this form. FeedBurner will activates your subscription to "Rumah Murah" once you respond to this verification message. Thank You.
Commercial Real Estate Cash Flow Funding System
How To Buy Commercial Real Estate With No Cash Or Credit. Learn The Secrets Insiders Never Share. Create A Cash Flow Of $25,000+ Within 90

PERHATIAN :

Anda tidak dibenarkan mengeluar-ulang mana-mana bahagian artikel, ilustrasi dan isi kandungan blog ini dalam apa juga bentuk dan dengan apa juga cara sama ada secara elektronik, fotokopi, mekanik, rakaman atau lain-lain media sebelum mendapat izin daripada saya terlebih dahulu.

Namun bergitu, anda dibenarkan untuk berkongsi apa sahaja artikel, ilustrasi dan isi kandungan blog ini dengan SYARAT meletakkan sumber link seperti contoh dibawah :
Sumber dari
: www.mdauction2u.com

Saya juga ingin mengingatkan, segala strategi yang digariskan dalam blog ini mungkin tidak sesuai bagi sesetengah individu dan tiada jaminan untuk memberikan sesuatu keputusan. Saya secara khusus tidak bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerugian atas risiko, peribadi mahupun sebaliknya, yang berlaku akibat secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi daripada apa juga kandungan daripada blog ini.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More