Muat Turun 1,000 Hartanah Lelong Ini Sekarang:

PENTING!! Sila buat pengesahan email anda, periksa peti inbox email anda, jika tiada periksa peti spam.

Tuesday, September 4, 2012

ZonLelong.com - Gedung Hartanah Lelong Malaysia Dah Publish

Salam Sahabat.......
Semoga sihat hendaknya.......

Sorry dah lama tak update blog ni.... banyak beri tumpuan untuk mengedit website baru.... (ambil masa lama skit untuk siapkan, sebab tak penah belajar dalam bidang IT.... try and error je...... sorry)
Saya berharap perubahan yang dibuat dapat memudahkan lagi anda untuk mendapatkan hartanah pilihan sama ada untuk pelaburan atau kediaman......

Terdapat beberapa listing terkini yang telah saya update....
buat masa nie saya fokus untuk hartanah lelong kawasan Selangor dan Kuala Lumpur sahaja...... (sorry tak menang tangan nak update banyak kawasan) akan datang insyallah......
untuk melihat listing tersebut sila lawati atau klik di www.zonlelong.com.

P/S : Untuk pelawat blog nie saya akan memberikan ebook berkenaan hartanah secara PERCUMA pada ________ (Akan diberitahu Nanti)....... Nantikan update dari saya........ Khusus untuk 20 orang yang terawal sahaja.....

P/S/S : Blog ini saya akan buat perubahan nanti.... dimana saya akan jadikan medan untuk saya berkongsi tip, panduan, pengalaman, atau apa sahaja perkara yang ingin saya kongsikan dengan anda...... semoga dapat memberikan manfaat untuk anda...... (baru betul dipanggil blog)


Lawati www.zonlelong.com untuk lihat listing hartanah lelong terkini dan akan datang
Daftar Percuma Klik Sini>> 

Untuk Sebarang Pertanyaan Hubungi :

Muhd Firdaus_010-344 3058

0 comments:

Post a Comment

Dapatkan Update Terkini :

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

P/S: sila semak email anda (inbox/bulk/spam) untuk mengaktifkan perkhidmatan ini. Terima Kasih.
note: You will receive a verification message once you submit this form. FeedBurner will activates your subscription to "Rumah Murah" once you respond to this verification message. Thank You.
Commercial Real Estate Cash Flow Funding System
How To Buy Commercial Real Estate With No Cash Or Credit. Learn The Secrets Insiders Never Share. Create A Cash Flow Of $25,000+ Within 90

PERHATIAN :

Anda tidak dibenarkan mengeluar-ulang mana-mana bahagian artikel, ilustrasi dan isi kandungan blog ini dalam apa juga bentuk dan dengan apa juga cara sama ada secara elektronik, fotokopi, mekanik, rakaman atau lain-lain media sebelum mendapat izin daripada saya terlebih dahulu.

Namun bergitu, anda dibenarkan untuk berkongsi apa sahaja artikel, ilustrasi dan isi kandungan blog ini dengan SYARAT meletakkan sumber link seperti contoh dibawah :
Sumber dari
: www.mdauction2u.com

Saya juga ingin mengingatkan, segala strategi yang digariskan dalam blog ini mungkin tidak sesuai bagi sesetengah individu dan tiada jaminan untuk memberikan sesuatu keputusan. Saya secara khusus tidak bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerugian atas risiko, peribadi mahupun sebaliknya, yang berlaku akibat secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi daripada apa juga kandungan daripada blog ini.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More